• camper.jpg
  • campingveld reeds geplaatst.jpg
  • plaats 20 anwb.jpg
  • sanitairgebouw.jpg
  • sanitairgebouw buitenzijde.jpg
  • veld anwb.jpg

Chaletpark

Chaletpark De Uitwijk: rust, groen en recreatie!

Het schitterend aanlegde chaletpark De Uitwijk biedt plaats aan 58 chalets welke gelegen zijn op terpen rondom de vijvers omzoomd met perken en heggen. Eén vijver valt in het “Stiltegebied”, hier kan de natuur volledig zijn rustige gang gaan. De rest van het park ligt strak geschoren. Zo’n tienduizend stuks bomen en planten hebben dit chaletpark omgetoverd tot een waar paradijs!

De nabije en wijde omgeving van dit chaletpark biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel natuur- als sportliefhebbers. De nabijheid van de kleine maar mooie rivier Steenbergsche vliet, de fonkelende jachthaven, het Grevelingenmeer met zijn vele watersportmogelijkheden, de vele fiets- en wandelroutes, enz... Dit alles maakt chaletpark De Uitwijk de plek bij uitstek voor een deugddoende vakantie of weekendje weg met familie, kinderen, vrienden. Jong en oud voelen zich in chaletpark de Uitwijk meteen in hun sas!

Chaletpark De Uitwijk: voorzieningen

In chaletpark De Uitwijk zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig. Zo beschik je over 25 Amp. elektra, propaangas, water, dubbelrioleringssysteem (gescheiden hemelwaterafvoer) en een kabel-tv aansluiting. De 58 kavels variëren in afmeting van ongeveer 250 tot 350 m2 en worden in huur uitgegeven. Wie bieden u bovendien de vrijheid om geheel naar wens een eigen indeling te creëren.

Interesse in Chaletpark De Uitwijk?

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen naar een van onze showmodellen. U zult zien dat dit chaletpark enkel en alleen maar kwaliteit en zorg levert!

Heeft ons chaletpark uw interesse gewekt? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen, wij adviseren en begeleiden u graag verder bij de aanschaf van uw luxueuze en onderhoudsvrije chalet.

Nieuws