• camper.jpg
  • campingveld reeds geplaatst.jpg
  • plaats 20 anwb.jpg
  • sanitairgebouw.jpg
  • sanitairgebouw buitenzijde.jpg
  • veld anwb.jpg

Chaletparc

Chaletparc De Uitwijk: rust, groen en recreatie!

Het prachtig verzorgde en aangelegde chaletparc De Uitwijk bestaat uit 58 chalets gelegen rondom mooie vijvers en stuk voor stuk omzoomd met perken en strak geschoren heggen. Eén van onze vijvers ligt midden in het “Stiltegebied”, hier laten we de natuur dan ook volledig zijn rustgevende gang gaan. Maar liefst tienduizend stuks bomen, heggen en planten maakten van dit chaletparc een prachtig stukje natuur!

In de onmiddellijke en wat verdere omgeving van dit chaletparc geniet u van een schier oneindige reeks recreatiemogelijkheden. Zowel natuur- als sportliefhebbers komen in en rondom dit chaletparc beslist aan hun trekken!

Zo is er de nabijheid van de kleine maar mooie rivier Steenbergsche vliet, een uniek gebied met rietkrgen, ondiepe kreken en moerasgedeelten en bovendien een schitterende jachthaven. Een kwartiertje met de wagen en je bent aan het Grevelingenmeer waar de vele watersportmogelijkheden je dagen vol plezier bezorgen!

Ook de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving maken van chaletparc De Uitwijk de plek bij uitstek voor een deugddoende actieve of passieve vakantie (of weekendje weg) met familie of vrienden. Chaletparc de Uitwijk is er voor iedereen, jong en oud!

Chaletparc De Uitwijk: voorzieningen

Chaletparc De Uitwijk is perfect uitgerust met alle nutsvoorzieningen (25 Amp. elektra, propaangas, water, dubbelrioleringssysteem (gescheiden hemelwaterafvoer) en een kabel-tv aansluiting). De chalets zijn luxueus en bijna zo goed als onderhoudsvrij. Alle 58 kavels variëren in oppervlakte (250 tot 350 m2) en kunnen gehuurd worden. U beschikt als huurder bovendien over de vrijheid om compleet naar wens een unieke en eigen indeling te creëren.

Interesse in Chaletparc De Uitwijk?

Kom gerust eens een kijkje nemen naar een van onze showmodellen. U bent het hele jaar door van harte welkom! U zult zien dat chaletparc De Uitwijk synoniem is van kwaliteit en zorg!

Interesse in ons chaletparc? Neem dan als de bliksem contact met ons op, wij coachen en adviseren u graag verder bij de keuze van uw chalet.

Nieuws