• camper.jpg
  • campingveld reeds geplaatst.jpg
  • plaats 20 anwb.jpg
  • sanitairgebouw.jpg
  • sanitairgebouw buitenzijde.jpg
  • veld anwb.jpg

Kamperen op de Uitwijk

Op de grens van Brabant en Zeeland tussen bloeiende bloemendijken, grasgroene akkers, direct naast de jachthaven aan de Steenbergsche Vliet vindt u Camping de Uitwijk.   Een heerlijk rustig en verzorgd park voor families met kleine kinderen maar vooral ook voor senioren. We geven toe.. het is even zoeken naar "de Uitwijk".      Maar eenmaal gevonden wil je niet zo snel meer weg.

Bekijk Camping de Uitwijk eens vanuit vogelvlucht....


De KGC bestaat 30 jaar ! Klik hier en doe mee om kans te maken op een vakantiecheque ter waarde van 100 Euro
logo30jaar

Standaardplaatsen

Alle onze plaatsen zijn ruim bemeten en voorzien van elektra. Watertappunten zijn overal op het terrein aanwezig.  We maken onderscheid in standaard- en comfortplaatsen. De standaardplaatsen zijn ruim bemeten en beschikken over 4 ampère stroom. De standaardplaatsen zijn op onze plattegrond met een groen vakje aangegeven

Comfortplaatsen

Voor wie toch ook op vakantie van alle luxe wil genieten kan kiezen voor een comfortplaats. Deze plaatsen zijn  voorzien van eigen watertappunt, kabel-tv, 10 ampère electra en een eigen rioolaansluiting. De comfortplaatsen zijn met een geel vakje op de plattegrond aangeduidt.

Seizoensplaatsen

Voor diegenen die het hele seizoen op "De Uitwijk" willen doorbrengen ( april-oktober) zijn er speciale aanbiedingen.  Deze aanbiedingen zijn gebaseerd op comfortplaatsen, waar U  uw eigen elektrameter heeft.

 

                       

 

Weersverwachting

Nieuws